torsdag 21 juni 2012

Here we go

Jag har börjat skriva!
Inte nog med att jag har hittat min första mening och knappat ihop en inledning, jag har författat 2500 ord - ett halvt första kapitel! Det känns verkligen hur bra som helst att vara igång, samtidigt slår det mig hur svårt det är att skriva något läsvärt!
Jag har ett minne av att jag i mitt pre-ingenjörs-liv hade ett naturligt flyt i mitt skriftspråk. Så verkar inte längre vara fallet. Jag funderar, stakar mig, ändrar och ändrar igen. Troligtvis ställer jag högre krav på min textmassa nu än jag gjorde då men det är ändå lite frustrerande att det inte kommer till mig lika enkelt längre. Men jag ska väl inte vara allt för nedslagen, jag har kommit 2500 ord har har troligtvis runt 100 000 to go - med lite tur kommer flytet efter hand. Övning ger färdighet, det är iaf vad jag har hört!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar