fredag 23 november 2012

Det här med coaching

Jag funderar på att skaffa mig en skrivcoach. Varför undrar ni kanske då. Därför att jag menar allvar med mitt manus, det är detta manus och inget annat som betyder allt för mig (har haft delar av det i huvudet de senaste 10 åren). Därför att jag, även om jag alltid älskat att skriva både långa och korta texter, inte riktigt vet vad jag håller på med och är rädd att jag tagit mig vatten över huvudet.  Därför att ingen annan i min omgivning skriver och jag är i stort behov att få bolla idéer och tankar. Därför att det krävdes flera kunniga personer för att hjälpa mig att bli en bra ingenjör, hur kan jag då tro att jag kan bli en bra skribent utan stöd?
Använder någon av er en skrivcoach, eller har ni kanske gått kurser/utbildningar istället? Eller tycker ni att ni klarar er tillräckligt bra med självinlärning genom böcker och bloggnätverket?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar