fredag 5 juli 2013

Mission accomplished

Kapitel 10 klart och därmed veckans, och vårens, mål uppfyllt! Vilken fantastisk känsla! Det känns helt otroligt att jag faktiskt har hela 10 kapitel och 40K ord nu. Varenda ett av dem är ett resultat av min skrivglädje och enorma vilja. Det var länge sedan jag satte så tydliga mål som jag har gjort den här våren. Och ännu längre sedan jag uppfyllde dem lika systematiskt. Det är ett arbetssätt som visat sig fungera riktigt bra för mig och jag planerar att fortsätta på samma sätt efter semestern.
 
Nu tar jag skrivledigt till på måndag. Imorgon är min sista arbetsdag (jippie!) vilket kommer firas med rosévin och kärringmiddag på kvällen. På lördag blir det Tivoli i köpenhamn och på söndag visar SMHI stora solar i Skåne så jag hoppas på sol, bad och grillning. Sen på måndag hoppas jag vara utvilad och redigeringsredo. Min sambo jobbar nästa vecka så jag kommer ha MASSOR av tid att spendera precis som jag vill!
 
Coachen har lovat mig respons imorgon eftermiddag. Det ska bli spännande, nästan lite pirrigt, att se vad hon har att säga om mitt nya manus.
 
Jag känner mig fantastiskt pepp på den här skrivarsommaren, tror det kommer bli grymt det här! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar