måndag 8 juli 2013

Rapport från coachen

Igår fick jag tillbaka mina fem (nya) första kapitel från coachen. Hennes mail var minst sagt peppande:
 
Här kommer texten. Och ÅH! Det är jättespännande, känns som en ynnest att få komma in i den värld du målar upp. Jag har några få komentarer om gestaltning men för det mesta hanterar du det galant.
Ser fram emot mer!

Kommentarerna i texten var främst stavfel, några önskemål om förtydligande och några pekpinnar där jag råkat redovisa istället för att gestalta. De var dock inte särskilt många och jag känner att jag har kommit långt sedan förra gången jag fick respons från henne. Den kommentar som gav mig allra mest var förslaget att återge lite mer av min huvudpersons liv innan berättelsen börjar. Jag har med mycket lite om hennes tidigare liv eftersom jag inte ville snurra till det för mycket men jag har själv funderat på om bakgrunden varit lite väl tunn. Nu när coachen tycker lika dant vet jag att det är något jag måste justera.
Det är fantastiskt kul och peppande att få respons på sin text, för att inte tala om lärorikt. Om fyra veckor hoppas jag kunna skicka fem kapitel till. Det är full far framåt nu och jag njuter verkligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar