fredag 30 augusti 2013

Höst/vinterplanering

Tankarna på deadline igår fick naturligtvis en planeringsfreak som jag själv att gå upp i limningen. Så jag gjorde det jag helt enkelt gör bäst. Jag planerade tiden fram till deadline. 14 kapitel ska skrivas om i olika omfattning och 4 ska tillkomma. Sedan vill jag ha tid för en sista genomläsning och koll innan jag skickar iväg till testläsare (så jag slipper skämmas för slarv och tankefel). Det blir tajt men jag tror det kan gå om jag verkligen satsar. Dessutom är deadlinen definititivt inte skriven i sten. Känner jag mig inte nöjd när det närmar sig skjuter jag den helt enkelt framåt. Jag vill inte tulla på kvalitén bara för att kunna få iväg manuset en eller två veckor tidigare. Men. Jag vet att jag jobbar bra mot en deadline och det hade varit så collt att kunna få respons på texten lagom till julledigheten!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar