torsdag 26 september 2013

Ajm bäck!

Äntligen. Nu har alla nya idéer planerats in i mitt haltande manus. Jag vet precis var nya ledtrådar och planteringar ska tråcklas in, hur de olika subplotterna ska vävas ihop och hur hela kalaset ska sluta. Jag gissar att jag inte behöver säga vilken fantastisk känsla det är! Det blir lite mindre omskrivningar av de första åtta kapitlen (de jag ägnat den senaste månaden att redigera), betydligt mer i de fyra efterkommande och manusets sista sex kapitel blir total nyskrivning (enligt gamla planen saknades fyra kapitel, jag stryker alltså två av de gamla).
 
Som jag har slitit mitt hår för att få ihop det här. Ett tag var jag osäker på om det över huvud taget skulle gå och började som ren skyddsmekanism fundera på nya romanidéer. Men nu vet jag för vad som gäller och jag tror (hoppas) att den nya versionen blir en perfekt blandning mellan det verklighetstrogna och fantasin, precis så som jag själv gillar det allra bäst!
 
Ny deadline är satt till 1 december, alltså drygt tre veckor senare än min förra tidsplan, sedan vill jag kunna skicka till testläsare Även denna plan är tight men jag har stora förhoppningar om att jag ska få mycket gjort när jag åker till Spanien om tio dagar. Är det skrivarresa så är det!
 
På lördag är det dags för Bokmässa och jag längtar! Blev så glad när jag såg att Debutantbloggarna ordnar Bokmässe-dejt just den dagen jag är uppe. Jag har ju missat ALLA tidigare träffar eftersom de varit i Stockholm och jag bor 60 mil söderut. Jag hoppas att fler av er tänker dejta, det hade varit jättekul att ses! 
 
Det HÄR kommer bli en riktigt grym vecka!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar