söndag 22 september 2013

Det ljusnar

Jag kan se ljuset vid skrivarhorisonten. Det är fortfarande svagt men jag tror jag är på god väg att göra det starkare. Jag har fortsatt att tänka och att anteckna idéer under hela helgen. Jag har googlat på verkliga händelser inom mitt område och diskuterat med min bror. Och jag börjar se en lösning formas. Den är långt ifrån klar. Jag måste finslipa detaljer och jag måste få ner det på pränt. Men om jag får ihop det kommer min berättelse bindas ihop snyggare och man kommer bättre förstå varför vissa karaktärer agerar som de gör. Lösningen kräver en del omskrivningar. Inte jättemycket i de första kapitlen men en hel del i de sista. Men det är helt okej. Jag tänker inte stressa fram min story. Behöver jag hela nästa vecka för att planera och plotta tänker jag ta det. För det viktiga är att det blir bra, inte snabbt färdigt.
Jag fick dessutom en glädjande besked idag. Jag vann en tävling på Tidningsidas blogg och vinsten var ett seminariekort till Bokmässan! Hipp Hurra! Det gladde verkligen min skrivdeppade själ!
Hur går det för er?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar