tisdag 1 oktober 2013

Eder Skribentska

Jag bjuder ju väldigt sällan (läs aldrig) på bilder av mig själv här på bloggen men när jag såg att Anna lagt upp en där jag faktiskt såg mer eller mindre normal ut tänkte jag att det kanske var på tiden. Så nedan har ni alltså yours truly på bokmässan tillsammans med Sofia
 
Bilden är lånad från www.boktycke.wordpress.se
Annars då? Jo, jag försöker gå vidare med livet trots att Bokmässan är slut. Idag omregiderade jag kapitel 2 klart med högläsningsmetoden. Hade först lite strul med att få till scenen där min huvudperson träffar bad-guysen första gången men jag tror att jag fick till det till slut. Förvånande nog gav faktiskt resten av kapitlet samma WOW-känsla som kapitel 1 vilket för mig helt fantastiskt glad. Kanske är mitt lilla manus faktiskt på väg att bli något bra?
 
Det är bara fyra dagar kvar till min (skrivar-)resa till Spanien. LÄNGTAR! Ser fram emot mycket vin, sol, grillat och naturligtvis massvis med skrivtid. Men nu är det hög tid för sängen. Har faktiskt som ambition att gå upp tidigt och morgonskriva denna veckan med motivationen att jag snart ska ha en veckas semester. Har tyvärr haft lite svårt för de tidiga mornarna sen det blev mörkt och höstigt. Imorse gick det dock hur bra som helst, dessvärre var de för att jag hade jobb som tvunget skulle vara klart innan klockan 8. Men jag kan ju alltid se det som en övning! :)
 
Sov gott så hörs vi imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar