fredag 20 september 2013

Here we go again again again

Jag har nu redigerat/skrivit om drygt hälften av mitt manus. Det hela har rullat på förhållandevis bra och jag ligger helt i fas med min planering. Naturligtvis slår det mig därför idag att storyn fortfarande inte är tillräckligt bra. Konflikterna kommer för sent och känns för svaga. Persongalleriet är inte tillräckligt intressant. Handlingar är inte realistiska.

Suck.

Det är alltså bara att börja om igen. Deadlinen kan se sig själv som jäkligt död. Även om jag vet att min önskan att hela tiden ändra storyn beror på att jag hela tiden blir duktigare på det jag gör känns det ändå lite tungt att aldrig komma till slutet. Jag vill ju så gärna bli klar. Eller inte ens klar klar, bara tillräckligt klar för att börja med finliret istället för att hela tiden börja om från början.

Nu ger jag upp för idag, har suttit med manuset i över 5 timmar och jag orkar helt enkelt inte mer. Får bli nya tag imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar