måndag 14 oktober 2013

Ajm bäck

Jahapp, då var semestern slut för den här gången. Malmö välkomnade mig tillbaka med mulen himmel, regn, en ostädad lägenhet och tomt kylskåp (det blir visst så när sambon tvingas arbeta 70-timmars veckor). Så då förstår ni säkert vad jag har gjort idag. Sörjt solen. Packat upp sommarkläderna och hängt in i sommargarderoben. Åkt och storhandlat. Städat. Jag har inte skrivit tyvärr. Inte ett ord. Men dagen är ännu inte slut och jag har en dryg timme på mig innan jag ska till mina svärföräldrar på söndagmiddag och hämta hem vovven.
 
Skrivande nere i Spanien har annars gått över förväntan - tänk så effektiv man är när man inte har tillgång till internet hela tiden. Något att komma ihåg! :) Jag håller just nu på att grovredigera kapitel 11. Jag ligger fortfarande lite efter plan men det ser betydligt bättre ut nu än innan jag åkte på semester. Det kommer dock bli till att lägga i en högre växel om jag ska klara mitt mål. Färdigt (semiredigerat) manus 3 november. Den 4:e åker jag nämligen till London och det känns som ett perfekt bryt mellan grovredigering/nyskrivande och finputs. I veckan som kommer hoppas jag hinna klart med kapitel 11, grovredigera kapitel 12 och skriva ett helt nytt kapitel 13. Det blir tufft men det är inte omöjligt!
 
Bjuder på lite bilder från Spanien för att peppa både mig själv och er. Sen är det dags för höstmys med filt, te och manus. Höst är inte bara dåligt!
 
Första dagen i Moraira, lite mulet väder men ändå riktigt sommarvarmt!
 
Min skrivarhörna, ser lite ut som ett fängelse men jag lovar att jag satt där frivilligt! :)
 
 Skribentskan i Altea (tapas uppe vid kyrkan är tradition!)
 
 Poolhäng med Jan Guillou
 
 Skoshopping i Elda (mitt spanska favoritmärke har EN outletbutik som ligger bara 1h från huset!!!)
 
 Fantastisk palmpark i Elche.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar