torsdag 14 november 2013

It ́s a wrap

Jajjamänsan! Dagen är äntligen här! Dagen då denna skribentska satte punkt för sitt allra första råmanus!
 
Det känns...skumt om jag ska vara helt ärligt. Lite "vad ska jag göra nu då" typ.
 
Men jag vet egentligen vad jag ska göra. Två dagar ska jag manusvila. Under tiden ska jag färdigställa min steampunknovell som blivit liggande ofärdig i över en månad. Jag ska också försöka fundera på de luckor som jag redan nu vet finns i manuset. Den sista tredjedelen som jag spottat ur mig under de senaste veckorna svänger och spretar en del och de frågor som uppkommer besvaras ibland för luddigt eller inte alls. Dessutom måste jag tänka över slutet. Kom nämligen på en eventuellt genialisk idé när jag skrev det idag som inte riktigt stämmer ihop med tidigare text. I så fall måste detta ändras.
 
På lördag och söndag kommer jag sträckläsa manuset för att försöka få grepp om vilka delar som funkar och vilka som inte gör det och nästa vecka börjar jag skriva om/redigera igen.
 
Men idag firar jag mina 81 313 ord, mina 246 sidor och mina 19 kapitel. Jag klarade det. Och det är jäklar i det AMAZING! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar