onsdag 13 november 2013

Nära nära nära

Åh så nära slutet jag är nu! Har klämt ur mig 2200 ord idag och nu orkar jag inte mer. Kvar är bara den allra sista lilla snutten. Den som jag vill binda samman med mitt inledande stycke för att verkligen knyta ihop säcken. Ska spara det till imorgon. Och sen ska jag fira. Strunt samma att detta sista kapitel inte är det bästa jag skrivet. De har faktiskt suttit ovanligt hårt inne, dessa sista rader. Jag som trodde att det näst sista kapitlet skulle bli svårast. Det som innehöll fight, känslor och död. Men icke. Det är avslutningen som är svårast. Och därför kommer jag få skriva om, säkerligen flera gånger. Men det har jag ju redan gjort med inledningen och avslutningen är ju minst lika viktig!
 
Halkade dessutom över 80K-gränsen. Nu är mitt manus genmomsnittslångt Hipp hurra! Det ska bli intressant att se hur långt det blir i slutänden. Vet redan en del saker som måste tillkomma, men kanske stryker jag också något. Den som lever får se!
 
Nu ska jag fira mina 80 med middag framför senaste Poirot. Inte helt fel om jag får säga det själv!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar