fredag 6 december 2013

Testläsare sökes

Sakta men säkert närmar jag mig tidpunkten då mitt manus ska släppas fri för första gången. Det känns läskigt, spännande och verkligen behövligt!
Två testläsare har lovat att hjälpa mig att läsa men jag skulle egentligen vilja ha en till. Tre känns liksom bättre än bara två, för om de två tycker helt olika kan det vara bra att få ytterligare feedback av en tredje. Är det någon där ute som känner sig sugen/manad/intresserad av att läsa mitt manus? Det är ett urbant fantasymanus för ungdomar som utspelar sig i Norrland. Jag gissar att ordantalet hamnar runt 80K - alltså normallängden för en svensk roman.
Jag räknar med att kunna skicka manuset den 20:e december. Sedan behöver jag få det tillbaka så fort som möjligt eftersom min coach ska lektörsläsa i början av februari. Jag vet att det inte är optimalt att be någon testläsa under så kort tid och dessutom över julledigheten men eftersom lektörstiden redan är inbokad och jag har så mycket kvar att redigera går det inte att få ihop det på ett annat sätt. Kanske är det någon av er som räknar med att ha lite tid över under mellandagar eller efter nyår och inget hellre vill än att läsa en författaraspirants försök till debutantmanus? :)
Jag är verkligen jättetacksam för all hjälp jag kan få! Naturligtvis återbetalar jag tjänsten med att tästläsa ditt manus om du vill det!
Maila mig på skribentskans@gmail.com om du är intresserad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar