tisdag 31 december 2013

Testläsning

Testläsningen av mitt manus verkar pågå för fullt. En testläsare har redan läst klart och jag har fått höra att han gillar men har några förändringsförslag. Vi ska diskutera detta över middag i januari - trevligt! En annan har hunnit läsa början och mailat lite kort info om hur hon uppfattade manusets inledning, verkligen jättespännande och givande att få höra andras åsikt. Börjar redan klia i fingrarna att sätta igång och redigera igen. Mina två andra testläsare har jag inte hört från än men en av dem ska jag fira nyår med imorgon och då ska jag försöka luska lite hur det har gått med läsandet så här långt. Den här skribentskan är en otålig typ! :)
Nyårsafton imorgon alltså. Tiden går fort när man har roligt! :) Nu ska jag krypa till sängs och ladda ordentligt inför årets fest!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar