fredag 10 januari 2014

Älskade testläsare

Jag vet att jag tjatar mycket om mina testläsare just nu men det är det ända som händer i mitt skrivande liv för tillfället så jag hoppas ni orkar med det! :)
 
Igår fick jag kommentarer från min gråtande testläsare. Det är en kompis till mig som läser en del men aldrig tidigare testläst något. Och ändå. Så mycket bra kommentarer hon hade! Allt från ord som jag använder lite väl frekvent till luckor i storyn och hål i informationsflödet. Massor av saker jag inte ens reflekterat över.
 
Jag är så imponerad över den hjälp jag får. Och av vilken hög kvalitet den håller. Människor som tar sig tid att läsa det jag skrivit och komma med tips och idéer. Jag är SÅ glad för det och tackar och bugar och bockar om och om igen!
 
Idag ska jag få testläsarkommentarer från testläsare 3, sedan är det bara en kvar. Ska bli spännande att jämföra allas kommentarer efter det. Några saker håller de säkert med varandra om och andra inte, precis som det ska vara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar