onsdag 8 januari 2014

Blandade känslor

Testläsarkommentarerna har som sagt börjat trilla in. De varierar i allt från tårar och beröm till raka förslag till förbättring. Och jag är jättepepp. Vill dra igång och börja ändra och skriva om, för tänk så mycket bättre det kommer bli nu. Men samtidigt är jag lite rädd. Tänk om jag inte kan göra min story rättvisa. Tänk om jag är fel person att skriva den, tänk om den egentligen inte ska skrivas nu utan om 10 år när jag har utvecklats mer i mitt skrivande. För jag tror verkligen på storyn. Den är unik och skulle kunna bli så jävla bra. Men kan jag göra den tillräckligt bra? Det är lite skrämmande att tänka så. Att misstänka att man är begränsad i sitt skrivande. Jag hoppas att den misstanken försvinner när jag väl kommer igång. Att ord och omskrivningar kommer av sig själv och att det blir precis så som jag hoppats. Så mycket bättre. Den som lever får se....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar