tisdag 14 januari 2014

Det är inte ens mitten av januari och jag har läst bok 1 av 24 i min läsutmaningen för 2014 - härligt med en bra start! :)
 
Först ut blev Anna Keilers Nyckeln till det förflutna. Boken handlar om Jessica som nystartar sitt liv som hästskötare på en hästgård i Dalarna. På gården händer märkliga, spöklika saker och mellan uteritter och lite oskyldigt flirtade försöker Jessica lösa mysteriet.
 
Det är en bok fylld med hästar och ridsportsreferenser som jag, eftersom jag är gammal hästtjej, älskar! När jag läste fick jag verkligen flashbacks från min egen tid som stall- och tävlingstjej och började nästan längta tillbaka. Mysteriet är spännande och lite läskigt och man vill att Jessica ska finna sanningen. Och så är det alltid trevligt med lite romantik också! :)
 
Det är en helt klart läsvärd historia och jag är så glad att Anna skickade mig ett signerat ex av sin fina bok!
 
Nyckeln till det förflutna
Bild lånad från www.idusförlag.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar