söndag 5 januari 2014

Testläsarens tårar

Idag fick jag meddelande att min ena testläsare läst klart mitt manus. Vi ska träffas och gå igenom hennes kommentarer ordentligt nästa vecka men jag fick ändå lite förhandsinfo. Hon gillade jättemycket!!! Så mycket att hon grät lite i inledning och massor i slutet. Precis som det ska vara alltså! Jag uppskattade också verkligen hennes kommentarer om manusets kvlité:
 
Jag är så sjukt imponerad att du har fått ihop en bok som är som en riktig bok. Jag kände aldrig att jag läste en amatörbok utan vilken bok som helst.
 
Även om det bara är en läsares åsikt och jag långt ifrån är färdig med manuset är det SÅ skönt att få höra att jag är på rätt väg. Att det inte låter som en skoluppsats från gymnasiet (som ju var min främsta skrivarera) utan att det låter som något riktigt.
 
Nu ska jag njuta av det här lääääääääänge. För vem vet vad de andra testläsarna kommer säga! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar