lördag 25 januari 2014

Tillbaka till tonåren

En av mina testläsare tyckte att min huvudpersons berättarröst lät lite för gammal för en 16-årings. Vad göra, tänkte jag. Jag är ju så gammal jag är - hur låtsas jag att jag är yngre? JO! Genom att hälsa på mitt eget 16-åriga jag!!!

Under hela min uppväxt skrev jag dagbok. Under 1999 var jag extra flitig, perfekt eftersom jag då var 16-17 år gammal. Om ni kan läsa vad som står på de uppslagna sidorna på bilden ser ni att jag 990529 planerar mitt nästa romanprojekt. Idén som föddes lite senare var samma idé jag började skriva på för 1,5 år sedan. Som min coach sedan dissade och tillslut även jag. Men ändå!

Tänk vad spännande det är att kunna läsa sin egen historia! När jag får barn ska jag verkligen rekommendera dagboksskrivande för dem! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar