tisdag 25 mars 2014

En hemlighet

Jag är inte så jättebra på att berätta om mig själv här på bloggen. Om mitt skrivande går bra och lite andra ytligheter som resor, fester och andra aktiviteter fungerar också. Men privata saker, det har jag nog nästan helt hållit borta från bloggen. Tänkte det skulle bli ändring på det nu, åtminstone lite grand. Tycker själv om bloggar som blandar skrivande med privatliv så varför inte utföra min egen på samma sätt?
Därför, i denna nya andra, är det dags att avslöja en hemlighet. Kanske inte så ny men för mig är den riktigt stor!
Trumvirvel.....!!!!!
Jag och min sambo har förlovat oss! Det gjorde vi den 2 oktober förra året! Ni kommer kanske ihåg det här inlägget? Det var nämligen där det hände! :)
Bröllop är planerat till 19 juli i år, alltså om 4 månader, så planeringen är i full gång. Jag ser verkligen fram emot att gifta mig med min Lussebulle OCH att ha en riktigt rolig fest!
Har ni några hemligheter ni undanhållit från bloggen?
Fotobevis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar