söndag 6 april 2014

Skrivlyx

Jag har ju egentligen tagit lite skrivledigt nu under tiden jag väntar på lektörens kommentarer på mitt första manus (kommer från och med nu benämna det med arbetsnamnet Middagsmörker). Det betyder dock inte att jag inte har börjat funder på manus #2 (som från och med nu kommer benämnas med arbetsnamnet Getto). Jag vet att många av er håller med mig när jag säger att ett nytt skrivprojekt förtjänar ett nytt skrivblock. Det symboliserar liksom en nystart och sen är det ju så roligt att köpa snygga block! :)
 
Den här gången slog jag på stort på riktigt. Har länge gått och dreglat över Paperblanks fina skrivböcker och när jag äntligen hittade den sorten jag ville i rätt storlek OCH dessutom linjerat slog jag till trots att den totala summan inklusive frakt från England blev strax över 400kr.
 
Men SÅ nöjd jag är! Det är lätt det finaste skrivblock jag någonsin ägt och jag längtar tills det börjar fyllas med alla idéer och tankar. Så nu behöver jag väl bara köpa en tjusig penna också för att matcha blocket, reklampennorna från jobbet duger liksom inte riktigt...
 
Paperblanks Nocturnelle Grand Lined Journal
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar