onsdag 14 maj 2014

Helan och halvan

Nu har jag precis skickat iväg första halvan av Middagsmörker till min språkgranskare. Den andra halvan arbetar jag fortfarande på, omskrivningen av de två sista kapitlen tar helt enkelt tid. Så detta blev en slags effektivitetslösning där vi kan arbeta samtidigt på två håll. Den hade naturligtvis aldrig funkat om jag inte kännt mig så klar med den första halvan. Den delen har ju redigerats mest, säkert dubbelt så många gånger som den senare! 
 
När hela manuset är klart åker även den sista delen iväg till språkgranskaren. Hoppas kunna få iväg den på måndag men har en vecka och helg som är full av jobb och socialt umgänge (sambons 30-årsdag och Lundakarneval) så fokuset kommer tyvärr inte vara det bästa.
 
Ikväll är ambitionen främst att komma i säng i tid. Jag har planerat in morgonspinning kl 06.46 imorgon bitti - allt för att få så mycket gjort så tidigt på dagen som möjligt. Imorgon kväll ska det nämligen vinas med en tjejkompis, supertrevligt men defintivt dåligt för redigeringen. Men vad vore egentligen ens skrivande om man inte levde lite också? Jo, helt meningsllöst! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar