fredag 30 maj 2014

Nu är boet tomt

Idag åkte mitt manus till förlagen! Känns härligt, läskigt, spännande, tomt och konstigt på en och samma gång! Sex förlag blev det i denna första runda, två som tog emot pappersmanus och fyra som tog emot via epost. Tacka gudarna att allt fler förlag tar emot manus digitalt. Med breddade marginaler blev mitt 345 sidor långt vilket resulterade i en protesterande skrivare och ett knökfullt kuvert! :)

Nu börjar väntan - inte min starka sida alls! Känns dock lämpligt att börja med en veckas semester, två års hårt arbete ska firas ordentligt! Jag är också tacksam över att en stor del av väntan sammanfaller med bröllop och sommarledighet, det hade garanterat varit värre att vänta under en händelselös höst/vinter! :)

Under semestern ska jag ta igen massor  av läsning. Tre böcker ligger redan i min lilla resväska och jag funderar på att kasta ut en klänning för att få ner en till! Mitt huvud behöver fyllas på med nya ord och jag längtar efter att läsa en text som jag inte redan läst 1000 gånger! :)

Om ni har tips på hur man överlever väntan på förlagsvar får ni gärna dela med er, under tiden väntar jag i en solstol med ett glas Sangria i handen!

Jag klarade det!!!!!!!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar