torsdag 29 maj 2014

Snart så

Det är så jäkla nära nu. Manuset är redigerat en miljon gånger. Stavfel har fiskats fram och logiska luckor fyllts i. Marginalerna har breddats, sidhuvud med kontaktuppgifter tillkommit och alla felaktiga tabbar ändrats till riktiga indrag. Följebrevet är helt klart och tillslut blev jag faktiskt riktigt nöjd!
 
Nu ska jag bara läsa igenom tre av kapitlen en allra sista gång:
 
- Kapitel 1 eftersom det är det första (och kanske enda) förlaget läser så det måste vara ännu mer perfekt än resten.
- Kapitel 16 eftersom det är mitt mest informativa kapitel som jag har ändrat hundra gånger och jag vill försäkra mig om att jag äntligen fått rätt på det
- Kapitel 21 eftersom det är det sista och det bara måste vara bra
 
Jag läser ikväll, imorgon skickar jag. Fy fasen vilken härlig känsla!!! 
Promenad med Zigge innan kvällens skrivpass 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar