måndag 16 juni 2014

Behörig

Det kom ett mail från antagning.se. Jag är behörig för grundkursen på Lunds författarskola! Wohooooo! Okej, det var väl kanske ingen jätteförvånande nyhet med tanke på att kraven är 60 högskolepoäng eller fem års arbetslivserfarenhet. Jag har 270 högskolepoäng och drygt sex års arbetslivserfarenhet. Hur som helst känns det bra att de fått rätt på alla meriter, nu är det bara att hoppas att textproverna jag skickade in håller måttet. Förra året tog de in 30 stycken av 90 sökande, i år har tydligen antalet ansökningar ökat. Hela 134 har sökt och jag är en av dem. Men, det är trots allt 25% chans att komma in - betydligt lättare än att få ett manus utgivet av ett förlag med andra ord! Jag gillar att se livet från den ljusa sidan! :)
 
Jag är visst behörig att konkurrera om en plats på utbildningen. Sådesså! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar