måndag 16 juni 2014

En hipp mö

Jag ber om ursäkt för bloggtorkan i helgen som dock har en legitim förklaring. Igår förmiddags blev jag nämligen överraskad av mina bästa vänner med en alldeles fantastisk möhippa! Eftersom jag är ett sant Top Model fan (har sett ALLA säsonger av Sveriges, Amerikas, Englands, Irlands, Australiens och Nya Zeelands) hade mina vänner fått den goda idén att änvända detta som tema för hippan. Jag hade photoshoot, fick en makeover (vad tycker ni om det rosa håret, klär det mig inte lite ändå? :P), jag var på Goo Sees på temat Something old, Something newSomething borrowd and Something Blue och tillsist fick jag resa till Grekland (eller åtmistone till en grekisk middag). Vi avslutade kvällen på en nattklubb och dansade tills benen inte bar mer!
 
Det var en helt otrolig kväll och jag är så glad att jag har så fantastiska vänner!!! Idag har det av naturliga skäl varit lite slitigt men det är det lätt värt och minnena från igår kommer finnas med mig hela livet. Nu längtar jag om möjligt ännu mer till bröllopet! Tur att det bara är fem veckor kvar! :)
 
Jag efter min makeover, vad tycker ni om solglasögonen... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar