tisdag 1 juli 2014

Steampunkantologin på SF-bokhandeln

Titta vad jag hittade när jag smet inom Malmös SF-bokhandel idag! "Min" bok!!!! :) Kändes verkligen superhäftigt! Lär kännas ännu coolare i framtiden när/om mitt eget namn står på framsidan men tills dess är jag mer än nöjd med det här! :)
 
Vad händer annars i mitt skrivande liv? Inte mycket, tyvärr. Mina andra liv är dock överfulla så det jämnar väl ut sig. I helgen jobbade jag ett antal timmar och ägnade en smärre evighet åt att fixa färdigt bordsprogram och bordsplaceringsskyltar till bröllopet. Skrev nichts. Tänkte minimalt på mina projekt. Så är det ibland. Idag fortsätter bröllopsbestyren. Jag och Lussebullen (läs: blivande maken) ska upp i stan och leta efter kläder till honom och marskalkerna. Japp, han gör det tre veckor innan festen. Jag hade allt klart tre veckor efter förlovningen. Typ. Men man är väl olika! :) Idag har jag dock läst igenom novellen som jag tänker kan bli mitt bidrag till Skrivas novelltävling. Insåg att den kräver mycket jobb (är den första novellen jag skrev efter att jag bestämt mig för att ta tag i mitt skrivande igen för snart två år sedan) men ´jag blev inspirerad när jag läste och det är ALLTID ett plus! :)
 
Hur går det med ert skrivande? Är ni duktigare än mig eller har ni precis som jag annat som stjäl er tid?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar