tisdag 12 augusti 2014

Bokpresent

Vem gillar att inte att få presenter? Särskilt helt oförväntade sådana! När jag kom till kontoret idag hade min ena kollega en hög med böcker med sig. Han sa att sambon därhemma rensat i bokhyllan och eftersom hon vet att vi har samma boksmak så undrade hon om jag ville ha dem.

Gratis böcker? I Steampunkgenren? Tack gärna! :)

Extra kul är att jag har varit sugen på att läsa The girl in the steel corset ganska länge, ända sedan jag såg den på Boktyckes blogg förra året. Nu behöver jag inte vänta längre utan kan ta min fina gratisbok, lägga mig i soffan och börja läsa! :)
2 kommentarer:

  1. Oväntade presenter är det bästa. Särskilt när det är något man suktat efter länge.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är de! Ser verkligen fram emot att läsa böckerna, ska bara se till att få tid till det också... :P

      Radera