onsdag 27 augusti 2014

En månad till Bokmässan

Det är nästan precis en månad kvar till Bokmässan och jag längtar redan! Förra året var min första gång där och jag hade SÅ roligt. Seminarier, kändisar, bokköp och träffar med bloggvänner. Här kan ni läsa om allt kul jag gjorde!

Eftersom det inte blir någon manuspitch för mig i år kommer jag åka upp på lördagen. Troligtvis köper jag ett seminariekort eftersom jag verkligen uppskattade seminarierna sist. Jag har redan spanat in lördagens seminarier i Bokmässanappen (för ni vet väl att det finns en app!?) och är bland annat sugen på Flickbilden i fantasy kl 10, Overkliga verkligheter - science fiction och fantasy kl 12 och Med bloggen som vapen kl 16. Seminariekort och biljetter kan förköpas på Bokmässans hemsida - ett hett tips eftersom man då kan smita förbi jättekön vid entrén!

Utöver seminarierna hoppas jag också på att köpa böcker, gärna Guillous nya signerad, och såklart att träffa er! Vilka fler kommer vara där på lördagen? Ska vi träffas? Typ bloggfika eller bara sporadiskt häng? Tänker ni ha seminariekort eller bra entrébiljett?

För övrigt har jag följande tips:
- Klä er inte för varmt, det blir SUPERVARMT på Svenska mässan
- Ha sköna skor, det blir mycket traskande mellan förlagsmontrarna
- Ha med extrapåsar eller liknande för alla inköp
- Ta med kontanter - alla tar inte kort
- Fyll inte väskan med en tung laptop bara för att du vill passa på att skriva på tåget, dina axlar är döda lagom till lunch :)

Jag och Sofia förra året - Bilten är lånad från www.boktycke.wordpress.se

10 kommentarer:

 1. Å det ska bli så himla roligt! Första mässan för mig. Jag kommer till Göteborg på fredagkvällen så jag är där hela lördagen och söndagen. Tänkte nog mest ha entrébiljett på lördagen. Jag vill så gärna ses! NI som varit där och vet lite mer, säg något så kommer jag garanterat:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att vara där hela helgen! Jag kan föreslå tid och plats för de som vill ses så får man protestera om det krockar med viktiga föredrag/seminarier! :)

   Radera
 2. Svar
  1. Vad kul! Det tycker jag absolut att du ska göra! :)

   Radera
 3. Jag ska dit! Kommer dock traska runt med några andra då resan är kombinerat 40-årsfirande för min svägerska. Men skulle vara jätteroligt att ses :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Och härligt med sällskap, jag har ingen som vill följa med mig! :) Jättekul om du iaf hinner med att säga hej!

   Radera
 4. Skjuter på det i år igen. Lade istället pengarna på Författarkliniken som är helgen innan i Stockholm. Men någon gång ska det väl bli av =). Hade varit superkul att träffas annars.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad synd! Vi får ses en annan gång! :) Vad är Författarkliniken? Låter spännande!

   Radera
 5. Jag ska absolut dit, men hur och när vet jag inte riktigt ännu, men det lutar åt både lördagen och söndagen för mig. Det var jättekul att träffas förra året :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad kul! Hade varit jättekul att ses i år igen! :)

   Radera