torsdag 21 augusti 2014

Ingen skrivkurs

Det ser inte ut att bli någon skrivkurs för mig till hösten. Jag är visserligen sugen och jag borde undersöka om det här med en skrivarutbildning är något för mig så att jag vet om jag ska söka till Författarskolan i Lund nästa år också. Men det är en massa annat som ska hinnas med också. Middagsmörker ska redigeras. Getto ska plottas klart inför den planerade skrivstarten i januari. Och jag funderar allvarligt på att försöka mig på Nanowrimo i november för att fixa råmanuset till Gryningsstjärna (Middagsmörkers uppföljare).

Men allra mest beror det på att jag ska gå en annan kurs istället. Åtta tillfällen med start tisdag nästa vecka. Jag och Zigge ska nämligen testa agility! Jag har velat prova agility ända sedan jag var liten och satte upp hinderbanor i trädgården som vår stackars Lapphund fick hoppa runt. Zigge har en helbror som tydligen är en riktigt duktig agilityhund och han verkar tycka om att hoppa han också. Kursen på brukshundsklubben var inte särskilt dyr och den hålls på Lomma brukshundsklubb bara 15 minuter hemifrån. Så varför inte testa!? Nu hoppas jag bara att Zigge är lika taggad som jag! :)

Någon annan som testat agility? Är det så kul som det verkar? :)

Ser han ut som ett hoppämne? :)

9 kommentarer:

 1. Åh, sådär 20 år sedan, jag och Benke Bus, en svart cocker spaniel som älskade de höga klätterhindren mer än något annat! Det var tider det, och HUR kul som helst! Ge järnet :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul det låter! Jag ser verkligen fram emot att testa! Sen får vi se vad Zigge tycker om höga klätterhinder... :)

   Radera
 2. Har inte hund så vet inget om sånt. Men jisses, det där nystanet på bilden - guuu vad söt!

  Och det finns ju många olika sorters skrivkurser, det kan ju vara en veckoslutskurs också, så behöver du inte ägna hela hösten åt att prova dig fram utan kan på det viset ta reda på ifall du gillar sånt eller inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han är allt ett charmigt litet nystan! :) Smart det där med en helgkurs, det borde jag faktiskt kolla upp! Du håller inga kurser i Skåne? :)

   Radera
 3. Agility är jättekul, både för dig och för hunden. Jag har inte gått någon kurs med min Leidy men hon gillar att testa. Lycka till! 20-21 september har Ann Ljungberg kurs på söder i Stockholm. Kan det vara nåt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas Zigge också ska tycka det är kul att prova! :) Åh, vad kul det låter med skrivkurs på Söder. Tyvärr bor jag i Skåne så det blir liiiiiite långt att åka!

   Radera
 4. Kan inget om hundar tyvärr. Jag kommer också att hoppa kvällskurs under hösten, jag hinner inte heller. Planerar att söka författarlinjen till nästa höst, vi får se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är för jäkligt att den tid man har går åt så fort, jag har ju för 17 inte ens barn än! :) Vad kul att du funderar på att söka nästa år, jag funderar som sagt på att söka igen - skam den som ger sig! :)

   Radera
 5. Har varit så sugen på att testa med vårat energiknippe men det har aldrig blivit av. Nu börjar han kanske bli lite gammal :-)

  SvaraRadera