onsdag 13 augusti 2014

Läsutmaning 2014 Bok #10-12

Idag har jag spenderat sex timmar i bilen och fyra timmar på möte - något som verkligen gjort mig helt seg i huvudet. Därför spenderar jag kvällen i soffan framför Awkward istället för att skriva slutet på min novell som egentligen var planen. Får försöka hinna med det imorgon istället.

I brist på bättre saker att blogga om kommer här de tre sista böckerna från min sommarläsning:

Bok #10 Legend av Marie Lue
Första boken i serien Legend. En bok jag läst massor om på diverse bloggar och tillslut var tvungen att testa själv. Jag blev inte besviken. De två karaktärerna Day och June speglar på ett snyggt sätt den dystopiska värld de lever i. Storyn är spännande och när boken slutar vill man veta mer. Kanske att världsbygget är lite tunt och flera frågor lämnas obesvarade, men jag har förstått att det blir mer av den varan i bok två och tre.

Bok #11-12 Unspoken och Untold av Sarah Rees Brennan
Bok ett och två av tre i serien The Lynburn legacy. Två riktigt härliga böcker som utspelar sig i en mysig by i Engelska Cotswald dit en gammal trollkarlsfamilj återvänder efter sexton år utomlands. Karaktärerna är fantastiska och dialogerna snappa och underhållande. Det är två riktigt bra böcker som jag verkligen kan rekommendera!

 

2 kommentarer:

  1. Älskar Legend! Unspoken ska jag läsa i höst när den kommer på svenska :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är den bra!!! Har du läst uppföljarna (Prodigy och Champion)? De ligger på min läslista! Unspoken var jättebra, läste den eftersom Anna (Boktycke) pratat så gott om den på sin blogg! :)

      Radera