måndag 18 augusti 2014

Portabelt skrivbord

Jag har ju helt glömt att berätta om det fantastiska, portabla skrivbordet jag köpte i Spanien under semestern! Det är lätt den bästa skrivlyxpryl jag någonsin har unnat mig, med den skriver jag enkelt i soffan, sängen och till och med i bilen!

Skrivbordet består av en platta som isolerats på undersidan för att dels ligga mjukt mot knäet och dels hindra värmeledning från tex. en dator. Skivan har en liten lampa som drivs med batteri, en mugghållare och ett pennfack. Jag köpte skrivbordet i den spanska butiken Ale-Hop. Tyvärr verkar de inte ha någon online-shop men butikerna verkar finnas i de flesta spanska och portugisiska städer så det är bara att besöka om ni har vägarna förbi! Jag tror att jag betalade 15 euro för det, alltså knappt 140 kr. SÅ värt det! :)
8 kommentarer:

 1. Har man köpt detta skrivbord i miniatyr finns inga bortförklaringar att inte skriva!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Det är bara att skriva på, var man än är! :)

   Radera
 2. Jag skulle verkligen behöva ett sådant där miniskrivbord, jag som sitter lite var stans i huset. Det finns säkert i Sverige bara man håller ögonen öppna :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det funkar verkligen hur bra som helst, har som sagt tom. använt det i bilen när vi körde upp till Stockholm. Borde finnas i Sverige också, annars har du en (extra) bra anledning att åka utomlands! :)

   Radera
 3. Om inte jag snubblar över ett sånt förr, så nästa gång jag är i Spanien ska jag leta rätt på Ale-Hop. Det där är ju superbt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gör det! Jag tycker verkligen att det är världens bästa skrivaruppfinning!

   Radera
 4. Svar
  1. Verkligen! Nu kan jag mysa i soffan och producera samtidigt utan att få låren sönderkokta! :)

   Radera