tisdag 5 augusti 2014

Semesterminnen

Semestern lider mot sitt slut. Fyra veckors vila och roligheter är till ända och det är dags att ta tag i vardagen vilket såklart också omfattar mitt bloggande! Skribentskan is back!
 
På onsdag börjar jag jobba igen. Det är ett medvetet val. Börjar man jobba mitt i veckan blir starten lugnare och efter bara tre dagars insats kan man vila lite igen. :) Smart va! Men nu ska vi inte fokusera på jobb och vardag utan på semesterminnen, något jag nog har ovanligt många av i år. Jag har tyvärr varit lite dålig på att ta bilder men de jag har delar jag med mig av här!
 
Sommarens största minne - den 19 juli blev jag fru Cederlund!
 
Bröllopet var en fantastisk dag som jag aldrig kommer glömma!
 
Efter bröllopet vilade vi upp oss i Spanien.
 
Och firade makens 30-årsdag på restaurang med Michelin-stjärnor.
 
Semestern avslutades i Stockholm med mormors 90-årsdag och Pride-känsla.
 
Hoppas att ni också har haft en riktigt härlig sommar! 

1 kommentar: