onsdag 6 augusti 2014

Sommarens skrivande

Jag insåg när jag skrev mitt inlägg om semesterminnen att jag inte skrev en endaste rad om mitt semesterskrivande. Kanske inte så konstigt, det har nämligen inte blivit så mycket skrivet! :) För ovanlighetens skull känns det helt okej. Dels för att jag ju färdigställde Middagsmörker strax innan sommaren och därmed var utan ett skrivprojekt och dels eftersom jag ju faktiskt har haft viktigare saker för mig just den här semestern. :) Men lite skrivet betyder faktiskt inte inget skrivet, trots ett fullspecket semesterschema har jag lyckats med följande:
 
- Skrivit första halvan av en längre novell (5500 ord so far) som ska skickas in till en novelltävling i slutet av månaden
- Bestämt mig för att skriva om en gammal novell för att skicka till en annan tävling (har dock inte börjat skriva om än)
- Haft två planeringsmöten för Getto tillsammans med min bror och insett att vi nog bara har de sista 25% att planera kvar nu
- Gjort en grovplanering för Gryningsstjärna (uppföljaren till Middagsmörker)
 
Så minsann, inte riktigt så dåligt som man hade kunnat förvänta sig! Nu är det dock vardag och diciplin som gäller igen, jag har som sagt två noveller att färdigställa under augusti, ett nytt Getto-planeringsmöte nästa vecka och så väntar jag såklart med spänning på att lektören ska läsa Middagsmörker kring månadsskiftet!
 
Vad jobbar ni med nu?
Hundmys - en av de saker jag gjorde istället för att skriva! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar