söndag 10 augusti 2014

Välkommen hit!

Äntligen har jag gjort slag i saken och flyttat bloggen! Den senaste veckan har jag övat in mig på blogger och jag gillar verkligen plattformen! I samband med flytten hit passade jag på att byta bloggnamn. Efter två år i etern är jag äntligen redo att kalla bloggen för mitt eget namn. Förhoppningsvis kan jag i framtiden ta bort ordet aspirerande ut från bloggbeskrivningen och bara kalla bloggen för författarblogg! :)

Hur som helst hoppas jag att ni gillar min nya blogg! Om det är något som inte funkar eller som ser konstigt ut, maila mig på charlotte.cederlund@gmail.com så försöker jag fixa det! :)

6 kommentarer:

 1. Nu funkar det bra :) Jättefin blogg!

  SvaraRadera
 2. Yeay! Vad bra! Tack för att du hörde av dig!

  SvaraRadera
 3. Fin blogg! Läste att du hade fått feedback på dramaturgin. Jag har inget hett tips mer än att läsa andra böcker. De flesta brukar få anmärkning på bristande gestaltning t ex jag själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Läsa böcker ska jag, framförallt läsa om så att jag inte sveps med i en bra story och glömmer varför jag läser! :) De sa inget om min gestaltning så troligtvis gör jag det iaf bättre än dramaturgin! :)

   Radera
 4. Nice! Marknadsföring ska börjas i tid (men namn menar jag) :-). Angående din önskan om tips på dramakurvor kan jag tipsa om James Scott Bells bok Conflict and Suspense. Den är på engelska men ändå lättfattlig. Finns att ladda ner digitalt från Amazon för ca 90 kr, annars finns den på Bokus för 124 kr. Ett annat tips är att söka på suspense eller conflict på Youtube. Jag har själv kämpat med att få mitt manus mer spännande och oförutsägbart. I början är det trixigt men du hittar nog snart rätt ska du se. Pepp pepp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! :P Tack för tipset, ska spana in Conflict och Suspense omedelbart! Det är så mycket att lära sig när man ska skriva en bok, omöjligt att få rätt på allt direkt! :) Tack för peppen!

   Radera