fredag 12 september 2014

Bloggträff på Bokmässan

Mina damer och herrar - det börjar dra ihop sig! Om två veckor (knappt) börjar bokmässan och runt om i etern börjar bloggare, skribenter och läslusar förbereda sig för årets bokhändelse. Jag ska såklart dit och jag vet att MÅNGA av er också ska det. Eftersom jag tycker att det hade varit SÅ kul att träffa er live och prata böcker och skrivande tänkte jag föreslå en liten bloggträff på lördagen!

Eftersom mässan kommer vara knökfull föreslår jag att vi ses i närheten av det Digitala torget där jag, om jag minns rätt, upplevde att det var liiiiite glesare med folk förra året. Vi ses kl 14.00, jag är tjejen med rött hår och prickig klänning. :)

Kommer du? :)

BLOGGTRÄFF PÅ BOKMÄSSAN LÖR 27/9 KL 14.00 VID DIGITALA TORGET

Mötesplats för bloggträffen är markerad med röd cirkel

9 kommentarer:

 1. Jag kommer att vara på bokmässan!
  Kl.14 är det dock redan en bokälskarträff vid Bonniers Carlsens monter inbokad så jag kan inte då.
  Men tar du tåget från Malmö/Lund på lördag? Kanske kan åka tillsammans och ha sällskap av varandra? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, det var ju dumt! Vilken tid passar bättre? Tidigare eller senare? Ja, jag tar tåget från Malmö på lördah - har gärna sällskap! Hur tidigt tänkte du åka?

   Radera
 2. Aw... Det hade varit jättekul! Får höra om min sambo är intresserad. Har lite svårt att ta mig dit annars :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är bra - lobba på sambon! :)

   Radera
 3. Åh, har du redan din bokmässeoutfit klar? Träffas gärna på lördagen, inväntar ditt svar till Anna och ser vad vi kan få ihop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Passar tidigare eller senare än kl 14 dig bäst Fia?

   Radera
 4. Jag kommer såklart! Mig spelar det inte så stor roll vilken tid.

  SvaraRadera
 5. Jag tänker ta 06:20 tåget från Lund så att jag är framme 09:20 i Göteborg. Vet inte om du orkar gå upp så tidigt :p

  Jag tar gärna träffen tidigare på dagen (ifall vi inte åker tillsammans). Har ett annat möte inbokat 15:00 så tidigare på dagen passar mig bäst.

  SvaraRadera
 6. Tjejer! En idé är ju att vi ses vid halv 1 och äter lunch tillsammans? Man måste ju ändå äta liksom och för egen del gör jag det hellre tillsammans med någon än själv! :) Har man bihang med sig får de såklart också hänga på. Annars kan vi ta kl 1 och bara hänga. Vad tycker ni?

  Anna - jag tar samma tåg som du så jag sällskapar gärna!

  SvaraRadera