söndag 14 september 2014

Dublin femte gången gillt

Jag har bokat höstresa! Hade egentligen bestämt mig för att inte följa med mina tjejkompisar eftersom min ekonomi denna hösten är fokuserad på mitt skrivande (Läs Bokmässa och lektörsläsningar). Men när tjejerna berättade att vi kunde få flyg och boende för totalt 1500kr försvann alla mina motargument. :)

Så i november blir det fyra dagar i Dublin och jag längtar redan! Det blir femte gången där för mig. Jag bodde i Dublin i ett halvår mellan 2001 och 2002. 2002 åkte jag tillbaka för att hälsa på vänner, 2010 var jag där med min familj och förra året åkte vi dit med jobbet. Dublin är en av mina absoluta favoritstäder och jag kommer garanterat resa dit en massa mer i framtiden! :)

Jag och lillebror (aka medförfattare till Getto) när vi tog oss ut på landsbygden i samband med Dublin-resan 2010.
  

2 kommentarer:

  1. Åh vi var i Dublin för 1,5 år sen. Älskade den där staden. Så himla god mat och trevligt folk!
    /Heléne

    SvaraRadera
  2. Eller hur! För att inte tala om den goda cidern och den härliga dialekten! :P

    SvaraRadera