onsdag 24 september 2014

Jag vann!!!

Dagen fick guldkant! Under kvällen damp det ner ett mail från HOI förlag där det stod att jag vunnit två entrébiljetter till Bokmässan! HURRA! Dessutom får jag välja en valfri bok i deras monter. Så himla kul! Jag älskar att vinna! :)


7 kommentarer:

 1. Perfekt! Grattis och jag hoppas att du får en fin mässa.

  SvaraRadera
 2. Wow, vad kul! Grattis :)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt :-) Grattis!

  SvaraRadera
 4. Wuhuuu! Grattis! :-)

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du vann! Grattis:)

  SvaraRadera
 6. Stort grattis! Antar att du berättar sen vilken bok du valde :)

  SvaraRadera
 7. Tack allihop! Tänk att man kan bli så uppspelt av så "lite". Jag gillar att vinna precis lika mycket nu som när jag var liten! :) Lovar att berätta vilken bok jag väljer - har spanat på hemsidan och har ett par som verkar lovande! :)

  SvaraRadera