onsdag 24 september 2014

Tack för er pepp!!!

Tack snälla för alla fina kommentarer och all pepp igår! Det värmde verkligen och var precis vad jag behövde! Jag är fortfarande inte helt ur svackan, det tar nog sin lilla tid. Men jag gör mitt bästa för att resan tillbaka upp ska bli så snabb och enkel som möjligt.

Igår la jag skrivandet helt åt sidan och ägnade istället fritiden åt agilityträning med vovven och läsning av Stephen Kings skrivhandbok Att Skriva - en riktigt bra bok för den som vill ha tips och råd på ett mindre uppstyltat sätt. Dessutom är det kul att läsa om Kings mycket krokiga resa till storhet, det gör att ens egen resa känns mindre hopplös. :)

Idag tog jag fram min "plan" för manuset och såg över vilka förlag jag ska skicka till i nästa runda. Det pirrade i magen bara av tanken på att skicka manuset till fler förlag och pirret gjorde mig lite mer säker på mitt manus. 

Sist men inte minst hämtade jag ett paket på posten och packade upp en alldeles ny klänning.Vem blir inte på bättre humör av nya kläder? :)

Imorgon och på fredag kanske jag pillar lite i manuset, annars är planen att vänta till på söndag då jag förhoppningsvis är peppad till tusen efter en fantastisk Bokmässelördag! Hoppas vi ses där och kan peppa varandra ännu mer!


Hur snygg är inte denna? Tyget ser ut som en pärlplatta! :) 
Köpt på Modcloth.com

2 kommentarer:

  1. Jag kan få sådana där svackor efter ett intensivt arbete med manuset och du har ju lagt ner väldigt mycket jobb den senaste tiden. Halvvägs - wow!! Unna dig vilan så är lusten snart tillbaka. Särskilt efter bokmässan. Du gör ett beundransvärt jobb så ha tillit till att du snart är i samma gängor igen. Kram och pepp!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man är ju verkligen som en sinuskurva. Först upp, upp, upp med massor av energi och driv och sedan långt ner i neförsbacken! :) Just nu fokuserar jag mest på mässan, det ska bli så himla kul att åka dit igen och jag känner på mig att besöket kommer tagga till mig rejält! Tack så jättemycket för din pepp, det betyder massor!

      Radera