söndag 5 oktober 2014

Bloggkoma

Jag ber om ursäkt för den bloggkoma helgen resulterat i. Jag har helt enkelt haft så fullt upp att jag inte haft en sekund framför datorn förrän nu.

I fredags åkte jag till Göteborg för konferens tillsammans med jobbet. Vi pratade marknadsföring, resultat och framtid och avslutade kvällen med middag och drinkar på restaurang Palace. Hemfärden i lördags efterföljdes av festförberedelse och sedan Tackfest för de av våra vänner som hjälpt oss före, under och efter vårt bröllop i somras. Vi överraskades oss själva med att hålla igång fram till halv fyra på morgon, det händer inte ofta nuförtiden. :) Den sena kvällen resulterade i en lång sovmorgon och efter lite städning hämtades vi upp av andra vänner som bjöd oss på fantastisk brunch (en mycket bra bröllopspresent). Så ni förstår kanske att det varit fullt upp!

Jag älskar att ha mycket sociala tillställningar inbokade och att umgås med mina vänner, sen jag började skriva för två år sedan har dock en negativ aspekt av en fullbokad kalender uppenbarat sig. Den icke-existerande skrivtiden. För jag har inte skrivit ett enda ord under helgen, inte heller har jag tänkt på mitt manus eftersom hjärnan varit för upptagen med annat. Det gör min skrivarsjäl lite lätt irriterad, samtidigt hade jag inte velat byta bort en sekund av helgens roligheter. Författaraspirantens eviga dilemma!

Nu ska jag dock passa på att skriva ett par rader innan jag kollapsar i soffan. Egentligen är jag för trött, men det är viktigt för mig att inte ta för långa pauser mellan skrivpassen. Gör jag det blir startsträckan alldeles för lång och jag tappar liksom tråden. Så en halvtimme minst, sen kan jag belöna mig med en söndagsfilm.

Vad har ni gjort i helgen? Har ni skrivit eller prioriterat socialt umgänge?

Den här bilden prydde tårtan vi bjöd gästerna på igår - fin va!? :)

4 kommentarer:

 1. Helt fantastisk bild!
  Jag har också haft fullt upp den här helgen men fick in ett skrivpass igår morse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!! Härligt att du fick till ett skrivpass fast det var full rulle!

   Radera
 2. Fin bild! Och jag har först vilat lite, sen gått på supermiddag och sen varit på en bokmässa. Nu rätt söndagstrött.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad kul med bokmässa, vilken var det?

   Radera