torsdag 9 oktober 2014

Förlagssvar 2

Fick svar från det andra förlaget igår. De ligger också efter men jag uppskattar att de svarar även om de egentligen inte kan säga så mycket. Nu håller jag bara tummarna att båda förlagen ska kunna lämna besked inom den närmsta framtiden!


Vilka av er andra inväntar fortfarande svar från förlag?

8 kommentarer:

 1. Jag har 2 manus som jag väntar svar på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande, då håller jag tummarna för oss båda! :)

   Radera
 2. Jag fick också ett sådant mail idag, trots att jag inte hade frågat dem. De ville bara tala om att de låg efter men att jag kunde vänta svar inom en, två månader. Hade glömt bort att jag skickat till dem så det var ju bra att de slapp läsa i onödan då :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, du har ju också fortfarande förlag som inte svarat. Måste kännas rätt gött att kunna maila tillbaka och säga att de kan strunta i att läsa! :)

   Radera
 3. Hellre svar än inget alls. Det är ju skönt att veta att de i alla fall har planer. Och att man inte behöver ägna det för mycket tid förrän om en-två månader.

  Väntar inte på svar från förlag just nu. Utan jag inser att det snarast är tvärtom, att de väntar på mig. Det är annorlunda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, intressant att vara på andra sidan! Är det stressigt att skriva när ett förlag väntar? Eller är det en morot?

   Radera
 4. Bra att dom hör av sig, då vet man att man fortfarande är med i "rullarna"... Håller tummarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur! Tack för tummarna, det ska bli intressant att se vad de säger!

   Radera