tisdag 21 oktober 2014

Skrivhäng på favoritlejonet

Idag hade jag och lillebror äntligen skrivplanering på vår favoritpub Green Lion igen. Eftersom brorsan flyttat till Stockholm var det en hel månad sedan sist så det var extra härligt att vara tillbaka. Personalen verkar också gilla att vi var tillbaka på vårt skrivhak för de kom fram med en flaska av vår favoritvin innan vi ens hunnit sätta oss. Ibland är det härligt att vara stammis! :)

Just nu håller vi på att detaljplanera vår plotplanering. Låter det komplicerat? Det är det! :) Eftersom vi är två om storyn men bara jag skriver måste så många detaljer som möjligt sitta innan skrivstarten i januari. Vi har därför börjar gå igenom vår kapitelplot på djupet. Idag hann vi med tre av tjugofyra kapitel - detaljnivån är alltså hög (och tempot lågt). Vi lär få lägga på ett kol om vi ska hinna klart innan det är dags att börja skriva! :)

Syskonen Cederlund på favoritskrivplatsen! :)

6 kommentarer:

 1. Vad kul att få vin för att man är tillbaka där man på nåt vis hör hemma. Och jag är väldigt nyfiken på hur ert projekt ska fungera i praktiken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Ja du, det är jag också. Planeringsfasen går ju som en dans men det ska bli väldigt intressant att se hur skrivfasen kommer funka!

   Radera
 2. Jag är också nyfiken på projektet. Det blir spännande att få höra mer om! Ser hur trevligt ut som helst där på haket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. From januari kommer den här bloggen handla massor om vårt gemensamma projekt! Haket är riktigt najs, Irländsk pub - alltid en favorit om man (som jag) bott ett tag på Irland i sin ungdom! :)

   Radera
 3. Det låter så kul att ha någon att planera ihop med! Vill jag också ha :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt kul! Man brainstormar tillsammans och löser problem mycket snabbare än om man är själv! Åtminstone i planeringsfas kan jag varmt rekommendera det, vi får se vad jag säger om skrivfasen när den väl har börjat... :)

   Radera