måndag 13 oktober 2014

Inspirationen tryter

Idag har varit en tung omskrivningsdag. Inspirationen har varit lika med noll och kapitlet som jag arbetade med skulle skrivas om i sin helhet. Jag var nära att lägga ner innan jag ens börjat men efter lite Pepsi Max och själv-pepp insåg jag att jag hade två alternativ.

1. Ge upp och spara skiten till imorgon (inte alls säkert att det blir lättare då)
2. Pressa ur dig orden trots att de känns som skräp, att skriva om dem om en vecka eller två är betydligt lättare än att skriva nytt

Jag är stolt att jag valde nr 2!

Texten jag skrev blev visserligen SKITKASS men nu finns i alla fall alla händelser som ska vara med i kapitlet. Fiffa och fluffa kan jag göra sen.

Egentligen är det inte konstigt att jag har lite ont om inspiration just nu. Omskrivningstempot jag hållit de senaste dagarna har varit högt. Fem kapitel på en vecka. Bara sex kapitel återstår. Jag ska försöka hålla tempot uppe veckan ut, sedan får jag en välförtjänt paus i helgen när jag och min man ska till Stockholm för att delta i det 125-års jubileum som hans företag anordnar. Hotellövernattning och jubileumsmiddag på Münchenbryggeriet - det låter väl inte så pjåkigt!? :)

Nu ska jag belöna mig själv med te, kaka och lite TV. Sen kommer jag sova som en stock! :)

2 kommentarer:

  1. En del dagar är tunga, men bra kämpat! Låter som en trevlig belöning i helgen också :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Puh, ja det kan man verkligen säga. Tack, det kändes som en vinst att inte bara ge upp! Och jag längtar redan till helgen, ääääälskar hotellfrukost! :P

      Radera