fredag 31 oktober 2014

Ligger efter

Imorgon börjar NaNoWriMo där jag tänkte försöka delta för allra första gången.

Tanken var att jag skulle vara klar med redigeringsomgången av Middagsmörker när startskottet gick. Så kommer inte vara fallet. Jag ligger efter!

Jag har tre kapitel kvar att läsa igenom. Tjugo kapitel att föra in ändringar i. Och ett kapitel att skriva om. Hur 17 ska det går till?

Förhoppningsvis klarar jag av att dubbelarbeta under helgen. Jag hade egentligen hoppats få skrivet en del på NaNo-manuset så att jag låg på plus inför arbetsveckan men nu får jag istället skriva miniminivån 1667 ord och sen arbeta vidare med Middagsmörker. Inte optimalt men genomförbart. För jag vill verkligen inte hoppa över NaNo i år igen. Två år har jag missat - nu SKA jag delta!

Ni som också ska vara med i NaNo - ligger ni helt i fas inför november eller kommer ni få dubbelarbeta som jag?

Participant-2014-Web-Banner

4 kommentarer:

 1. Heja dig! Men ha inte för höga krav om du inte hinner...jag tänker på ditt jobb också. Jag kommer inte vara med. har insett att det inte funkar just nu. Dock kommer jag försöka skriva mycket och sätta upp mål för mig själv ändå. Och heja på er andra förstås:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan var lugn, jag har lovat mig själv att inte pressa mig själv just med tanke på min jobbsituation. Så länge det känns kul kan jag skriva järnet men börjar det kännas mer som ett måste tar jag en paus. Jag har ju dessutom inte planerat att fullfölja hela NaNo utan att köra fullt kanske två veckor och sedan skriva mer sporadiskt efter det. Det viktigaste för mig är att prova eftersom jag har tyckt att de som varit med tidigare år haft så kul! det låter ju kanon att sätta upp egna mål - det är ju det viktigaste! Du får gärna heja på mig massor - lär behövas! :)

   Radera
 2. Jag kommer också få dubbelarbeta så vi får se hur det går.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Puh, det är inte helt lätt det där. Igår redigerade jag och hann inte skriva, idag har jag skrivit men jag vet inte hur mycket redigering jag orkar med!

   Radera