tisdag 14 oktober 2014

NaNoWriMo writing buddies?

Allright! Jag har registrerat mig på NaNoWriMo:s hemsida OCH lagt till ett manus. HJÄLP! :) Känns läskigt och som att jag egentligen inte alls har tid men i år SKA jag prova. De må så vara att det kanske bara håller ett par dagar, men delta - det ska jag!

Jag skulle gärna vilja ha lite writingbuddies eftersom det känns som just en sådan livliva jag behöver för att överleva november. Jag heter CharlotteC - adda mig gärna så kan vi peppa varandra!


14 kommentarer:

 1. Jag har inte bestämt mig ännu men var med en gång och det var toppen! HOppas ha tid i år också.

  SvaraRadera
 2. Hej, jag igen. :) Nu har jag registrerat mig, hjälp! Kunde dock inte hitta någonstans där man hittar buddies, men om du vet, och vill lägga till någon, så heter jag Hannalans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hittat dig Hanna! :) Det finns en sökfunktion uppe i högra hörnet där man kan söka på folk!

   Radera
 3. Å vad avis jag blir! Vet inte hur jag ska få till det här. Kunde man få ta tjänstledigt en månad bara så det kännas lite mindre stressigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men eller hur! Jag vete 17 hur jag ska få ihop det. :P 50K lär det inte bli men kanske hälften? 25K är ju en fin start på min uppföljare!

   Radera
 4. Jag heter Rosali, ska göra ett försök att vara med. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad kul! Ska bli roligt och läskigt att testa! Lycka till du också!

   Radera
 5. Kommer inte att vara med i år för jag ska ha min smekmånad då (dock i bara 2 veckor). Men nästa år ska jag definitivt vara med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, vissa har det bra! Jag har lite lämpligt nog planerat in bröllopsresan i februari när NaNo är över och mitt andra manus förhoppningsvis är ute hos förlagen igen! Hoppas ni får en riktigt härlig resa!

   Radera
 6. Jag ska också vara med, direkt från det gamla till något nytt. Så KUL! Du hittar mig som kuggekugge!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Härligt att starta med något helt nytt! Vilken genre är det du skriver i?

   Radera
  2. Skriver något som är en blandning av ung vuxen/relationsroman/"vanlig" roman. Lade till en liten beskrivning på Nanos sida om vad jag ska jobba med i november!

   Radera