fredag 24 oktober 2014

Redigeringsredo

Trots en stressig jobbvecka har jag faktiskt lyckats bli klar med omskrivningen av Middagsmörker! Eller klar och klar - jag har sparat sista kapitlet eftersom jag behöver få koll på alla trådar först. Och sen kvarstår såklart massor av redigering. MEN! Alla kapitel som skulle byta plats har bytt plats, alla avsnitt som skulle strykas har tagits bort och tillkommande scener har skrivits. Är faktiskt jäkligt stolt att jag kommit så här långt och taggad att fortsätta med resten!

I helgen ska jag gå igenom texten från början till slut. Planerar att ta mig till biblioteket imorgon, blir alltid peppad när jag är där! Naturligtvis har jag förberett mitt arbete ordentligt:


Hur går det för er? Blir det någon skrivtid i helgen?

8 kommentarer:

 1. Ska på barnteaterledarutbildning så ork till något annat finns inte, tror jag... Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju hur kul som helst!!! Tack, ska strax sätta igång och är riktigt taggad!!!

   Radera
 2. Hurra för dig! Jag är halvvägs genom min redigering, men imorgon ska jag på möhippa så då blir det inget redigera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!! Och detsamma! Möhippor är kul och kanske får du höra några roliga historier som kan inspirera! :P Ha så kul!!!

   Radera
 3. Åh, det ser på något sätt alltid så sjukt inspirerande ut med färgade pennor och klisterlappar :) Imponerande att du gör det för hand, jag färglägger och skriver kommentarer direkt i dokumentet istället, men det är inte riktigt lika mysigt.

  Och sjukt bra jobbat! Du har verkligen sällsynt driv. Lycka till med resten!

  /Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Jag ÄLSKAR färgpennor och sånt! :) Ibland läser jag direkt på datorn men det går inte när jag behöver få överblick - då är papper the shit! :P Tack så mycket, jag är extremt peppad just nu eftersom jag ju har två förlag som vill läsa en omskriven version av mitt manus. Bara att kämpa på alltså!

   Radera
 4. Bra jobbat!
  Jag hade hoppats på massor av skrivtid i helgen, men nja... Vet inte. Idag ser det tufft ut och i morgon ska maken ut och jaga. Men jag ska försöka klämma in lite här och där! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Man hinner alltid mer än man tror på det där små inklämda skrivpassen. Men sen ibland så behöver man bara vila och strunta i texten, det har jag gjort vissa kvällar denna veckan. Då tittar jag på Paradise Hotel (pinsamt nog) istället för att producera text! :)

   Radera