torsdag 23 oktober 2014

Uppe med tuppen

Klockan är inte ens 6 och jag sitter redan på Flygbussen. Målet är Stockholm och heldagsmöte och jag hoppas verkligen att gruset i mina ögon hinner försvinna innan det börjar! :) Hela denna veckan är fylld till bredden av möten och besiktningar. Jag har redan hunnit avverka både Helsingborg och Kristianstad och imorgon är det Malmö som gäller. Det negativa med att ha en massa möten är att den låååånga Att Göra-listan förblir orörd. Lösningen på det stavas kvällsjobb vilket äter upp skrivtid - inte bra för en aspirerande författare med deadline!

Igår kväll fick jag iaf sluta jobba lite tidigare eftersom musikalen Dr Zjivago med Sanna Nielsen stod på schemat. SÅ bra den var! Musiken och storyn träffade rakt i hjärtat och jag fick blinka bort tårarna i slutet. Rekommenderas starkt! 

8 kommentarer:

 1. Hoppas du får givande arbetsdagar då.

  SvaraRadera
 2. Å vad avundsjuk jag blir att du har sett de. En av få musikaler jag inte hunnit se. Förstår att du tyckte den var bra, hoppas den kommer till Stockholm!!! Lite närmare...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var fab! Om den kommer till Stockholm måste du se den! :)

   Radera
 3. Det var alldeles för länge sedan jag såg en musikal, blev ruskigt sugen nu. Får överväga en repris av Kristina i Duvemåla (om det går att få biljetter) för att dämpa suget. Resa någonstans i nuläget är inte riktigt aktuellt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar verkligen musikaler men kan väl inte påstå att jag går så ofta. En eller två per år kanske? Oh, Kristina från Duvemåla har jag inte sett - jag vill också!!! :)

   Radera
 4. Dr Zjivago är verkligen en fin berättelse. Hoppas du får mindre jobb nästa vecka och lite mer skrivtid :)
  /Heléne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jättefin! Det hoppas jag också men det ser mörkt ut, åtminstone början av veckan ... men jag ska försöka få till skrivtid iaf, det är ju skrivandet som får mig att överleva! :)

   Radera