söndag 19 oktober 2014

Vilken fest!

Jag kom nyss hem från flygplatsen efter Stockholmsbesöket. Vilken fest det var! 700 gäster firade Sweco Systems 125-års jubileum. Eric Haag var konferencier iklädd 1800-talskläder, Swecos ledning berättade på ett spännande sätt om företagets utveckling sedan 1889, vi åt och drack i klass på Münchenbryggeriet och dansade till Lena Philipsson innan vi bussades tillbaka till fina Radisson Blu. Hur trevligt som helst!

Imorse avnjöt vi en väl tilltagen frukostbuffé innan resan tillbaka till Skåne påbörjades, Jag skulle ljuga om jag inte säger att jag känner mig lite sliten, det är inte varje dag jag dansar till sent på natten längre! :) Trots tröttheten ska jag dock försöka mig på lite redigering. Målet är att redigera klart kapitel 16 som jag påbörjade i fredags och redigera hela kapitel 17. Vi får se hur länge kroppen och knoppen orkar med! :)
Jag posar vid Sweco-skylten :)

Lena PH rockar loss på scen

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det var det verkligen! Ibland behöver man komma bort en stund!

      Radera