onsdag 5 november 2014

5000 ord!

Idag nådde jag upp till 5000 ord i mitt NaNo-manus. Det känns faktiskt skitbra! Visserligen 1000 ord per dag istället för knappa 1700, men bara att vara igång och skriva nytt regelbundet känns som en jättevinst. Om jag kan hålla detta tempo hela november kommer manuset vara 30 000 ord när månaden är slut - hur fantastiskt hade inte det varit!

Ikväll ska jag redigera Middagsmörker och njuta av min 5000 word writing badge. Det gäller att glädjas åt de små sakerna här i livet! :)


12 kommentarer:

 1. Hurra! Är själv helt förvånad över att jag nästan är i fas. Men jag har ju bara ett skrivprojekt, inte tre som du. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är superduktig! Grattis! Vet inte om jag legat i fas även om jag bara haft ett - är svårt att skriva på samma sak så länge varje dag! :)

   Radera
 2. Jag säger bara, beundransvärt vad du kör på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar - just nu är det så kul att det rullar på av sig själv! :)

   Radera
 3. Njuut! Köp en bakelse eller något och fira!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, där sa du ngt bra - bakelse it is! :P

   Radera
 4. Bra jobbat! Vi håller ungefär samma takt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och detsamma! Kommer gå bra det här för oss, det är jag övertygad om! :)

   Radera
 5. Svar
  1. Tack Emma! Hur går det med ditt nya manus?

   Radera
  2. Nja, sådär. Det går sakta fram. Hade tappat halva plotten och känslan iom det långa uppehållet. Så jag är tillbaka på tänkstadiet just nu. Svårt att skriva när man inte riktigt vet åt vilket håll man ska...Men jag ska skriva klart det, det ska jag. Har ju skrivit ett annat nu häremellan (lättläst).

   Radera
 6. Imponerande vad du kämpar på! :-)

  SvaraRadera