söndag 23 november 2014

Irländsk inspiration

Igår besökte jag Dublins författarmuseum - en gullig liten utställning i ett fint 1800-tals hus nära O'Conelll street. Även om muséet främst bestod av montrar med böcker, brev och diverse skrivmaterial så var det riktigt inspirerande. Irländska författare från 1600-tal till 1960-tal fanns presenterade och jag lärde mig massor om Jonathan Swift, Oscar Wilde, James Joyce mfl. Efter besöket utnyttjade jag min nyfunna inspiration genom en timmes redigering på ett café innan jag återanslöt till mina mindre skrivintresserade vänner för att shoppa! :)

Dublin Writer's museum

Redigeringsstund på café

Jag ber förresten om ursäkt att jag inte svarar på era kommentarer - det funkar tyvärr inte via appen!

4 kommentarer:

 1. Åh vad roligt, det vill jag också besöka.
  Hoppas ni har haft en härlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en riktigt bra helg, precis vad jag behövde för att kunna släppa lite jobbhets!

   Radera
 2. Ja det skulle jag gärna besöka också. Beundransvärt att du sätter dig och jobbar efteråt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte så beundransvärt när man känner sig så inspirerad som jag gjorde! Dessutom kan mina tjejkompisar shoppa på Primark i timmar, något jag inte klarar, och då blir lite redigering en välkommen paus! :)

   Radera